Przedstawiam Wam rybę smażoną, pycha. Ja użyłam okonia.
Potrzebne składniki:
- ryby,
- sól,
- pieprz,
- cebula,
- olej
- Cebulę kroimy.
- Ryby solimy, pierzymy, przekładamy cebulą. Zostawiamy na noc.
- Obtaczamy w mące, smażymy.
Smacznego!
Już czuję zapach smażonej rybki... hmmm... pyszności:)
OdpowiedzUsuńNo:)
UsuńUwielbiam rybki:)))
OdpowiedzUsuńSuper;p
UsuńRybkaa ♥
OdpowiedzUsuń:)
Usuńśrednio przepadam za rybami, ale staram się co jakiś czas je wprowadzać do swojego menu:)
OdpowiedzUsuńJa szczerze, też nie ;)
UsuńPyszna rybka i jaka zdrowa!
OdpowiedzUsuńNo zdrowa jest ;)
UsuńTakie są najlepsze :D
OdpowiedzUsuńZapewne ;)
UsuńI o to chodzi, żeby było jak najprościej, taka sałatka w minutkę ;) //a u Ciebie widzę zdrowo-rybka.. ja dawno ryby nie robiłam, jakoś pierś z kurczaka u mnie króluje najczęściej ;)
OdpowiedzUsuńU mnie w sumie też, już mi się przejadła ;/
UsuńJak wchodzę do Ciebie na bloga to moja pierwsza myśli " Zobaczmy co mamy tu dzisiaj dobrego" ;)
OdpowiedzUsuńUwielbiam rybki smażone po prostu niebo w gębie ;)
Fajnie:)
UsuńCoś dla mojego męża..
OdpowiedzUsuńCieszę się ;)
UsuńTak bardzo nienawidzę smażyć ryby jak bardzo kocham ją jeść:)
OdpowiedzUsuńTeż fajnie ;)
Usuń