Sposób wykonania:
- Przyprawę kurczak na dziko wsypujemy do kubka.
- Zalewamy gorącą wodą i zostawiamy na 10 min.
- Kurczaka obsmażamy na oleju, pod koniec dajemy łyżkę masła.
- Dodajemy mieszankę Royal Brand i dusimy ok. 30 min.
- Dodajemy papryczkę chili do czasu, aż będzie dosyć ostre.
- Obracamy kurczaka, jeśli potrzeba możemy dodać nieco wody.
Smacznego !
Za możliwość przetestowania Kurczaka na dziko i chili dziękuję :
Apetycznie wygląda ♥
OdpowiedzUsuńJeszcze lepiej smakuje:)
UsuńWygląda pysznie i to chilli :)
OdpowiedzUsuńDoskonałe połączenie:)
UsuńKurczak na dziko - brzmi bardzo ciekawie, chętnie bym spróbowała:)
OdpowiedzUsuńMoże Ci się uda:)
Usuńwygląda extra!!!:)
OdpowiedzUsuńDzięki:)
UsuńPyszny taki kurczaczek:)
OdpowiedzUsuńZgadzam się:)
UsuńAle mi narobiłaś chęci na takie jedzonko... Musi być pyszny:)
OdpowiedzUsuńDokładnie ;)
UsuńFajne mają te mieszanki, można sobie odmienić smak klasycznego kuraka:)
OdpowiedzUsuńZgadzam się, inne smaki ;)
UsuńJa ostatnio użyłam mieszanki L'orange z royal bran, było bardzo smaczne:)
OdpowiedzUsuńTakiej nie znam ;)
Usuńbardzo, bardzo apetyczny:)
OdpowiedzUsuńZgadzam się ;)
UsuńUwielbiam pikantne zwłaszcza ostatnio ;) i pomysł super ;)
OdpowiedzUsuńTeż lubię, jak czuję coś ostrzejszego ;)
UsuńAż się głodna zrobiłam. Kliknęłam :-)
OdpowiedzUsuńDzięki wielkie !
Usuń