Uwielbiam ciasto francuskie. Dziś kurki z ciasta francuskiego z pomarańczą, tylko dlaczego tak szybko uciekły? ;(
- Ciasto francuskie,
- tłuszcz,
- pomarańcza,
- cukier puder
- Odrysowywujemy kurki i wykrawamy.
- Nakładamy kawałki pomarańczy.
- Nakładamy wierzchnią warstwę ciasta francuskiego, rysujemy oko ;)
- Pieczemy ok. 15 min. w 180 st.
- Można posypać cukrem pudrem
Smacznego !
fajnie wyglądają:) uwielbiam to ciasto francuskie z biedronki, właśnie je kupiłam do moich parówek w cieście:)
OdpowiedzUsuńMmm, pycha ;)
Usuńuwielbiam ciasto francuskie, ale z nadzienia pomarańczowego raczej bym zrezygnowała - nie lubię cytrusów :) poza tym pysznie wygląda.
OdpowiedzUsuńCo kto lubi ;)
UsuńAle fajowe! :)
OdpowiedzUsuńDziękuję ;)
Usuńale cuda!
OdpowiedzUsuń:)
Usuńsuper ,tylko że ja nadzieje je czekoladą
OdpowiedzUsuńSuper pomysł ;)
Usuńpiękne kurki:)
OdpowiedzUsuńDziękuję ;)
UsuńMoje dzieci będą zachwycone dzięki
OdpowiedzUsuńZ pewnością ;)
UsuńAle super! Na pewno są pyszne :D
OdpowiedzUsuńSą:)
Usuńmniam mniam... jeszcze nie jadłam ciasta francuskiego z pomarańczką :D
OdpowiedzUsuńPozdrawiam!
Musisz spróbować;p
Usuńfajne:)
OdpowiedzUsuńDzięki:)
Usuńuwielbiam ciasto francuskie, zwłaszcza do kawy ;)
OdpowiedzUsuńDokładnie:)
Usuń