Ja osobiście nie przepadam, jednak postanowiłam zrobić dla reszty rodzinki ;)
Sposób wykonania:
- Cebulę kroimy w kostkę i przesmażamy na oleju.
- Kaszankę obieramy z osłonki.
- Przesmażamy.
- Pokrojoną kaszankę wrzucamy.
- Posypujemy startym majerankiem i pieprzem.
- Przesmażamy.
Smacznego !
taką kaszankę bardzo lubię, nie jadłam z pół roku chyba!
OdpowiedzUsuńCzas to zmienić:)
UsuńNastępnym razem też użyję majeranku. Wydaje mi się, że dobrze podbija smak kaszanki.
OdpowiedzUsuńChyba tak:)
UsuńUwielbiam! Często robię:))
OdpowiedzUsuńFajnie:)
Usuńlubię kaszankę, ale nie na ciepło
OdpowiedzUsuńI tak bywa:)
Usuńojej ale dawno nie jadłam:) narobiłam mi ochoty
OdpowiedzUsuń:)
UsuńOliśka kocha kaszankę:)
OdpowiedzUsuńnastępnym razem też dodam majeranek
Super:)
UsuńZjadłabym ♥
OdpowiedzUsuńPozdrawiam : ).
Nie dziwię się:)
Usuń