Nie ma to jak ciasto francuskie. Z dodatkiem pomarańczy jest jeszcze smakowitsze ;)
Sposób wykonania:
- Odrysowujemy 2 króliki z silikonowej formy.
- Wkładamy pierwszą część. Nakładamy obrane pomarańcza.
- Przykrywamy drugą częścią ciasta francuskiego.
- Pieczemy ok. 15 min. w 180 st.
Smacznego !
Bardzo lubię ciasto francuskie i pomarańcze, ale jeszcze nigdy ich nie łączyłam. Chętnie spróbuję:)
OdpowiedzUsuńSmaczne:)
UsuńŚwietny króliczek , również bardzo lubię ciasto francuskie :)
OdpowiedzUsuńCieszę się:)
UsuńMam taką samą formę ;)
OdpowiedzUsuńSuper !
Usuńładny króliczek, tez mam taką formę:)
OdpowiedzUsuńFajnie:)
Usuńale super pomysł!!!!
OdpowiedzUsuńDzięki:)
Usuńjaki fajny króliczek :) ja niestety nie mam takiej foremki
OdpowiedzUsuńSzkoda:(
Usuń