Moja ulubiona fioletowa fasolka, która po ugotowaniu staje się zielona :) Jest przepyszna !
Potrzebne składniki:
Sposób przygotowania:
- Fasolę myjemy, kroimy, gotujemy, solimy.
- Masło przesmażamy.
- Dodajemy bułkę tartą - niecałą łyżkę.
- Mieszamy.
- Miękką fasolkę wykładamy na miseczkę, odcedzamy wodę.
- Polewamy tłuszczem.
Smacznego !
Uwielbiam tą fasolkę:) a szczególnie zianę koloru:)
OdpowiedzUsuńJa też ;)
Usuńja jej nigdy nie jadłam, czas chyba spróbować.
OdpowiedzUsuńKoniecznie, jest pyszna :)
UsuńPychota! Ależ mnie kusisz tymi smakołykami:)))
OdpowiedzUsuńCieszę się :)
UsuńUwielbiam fasolkę! :D
OdpowiedzUsuńJa też :)
Usuńja nawet nie wiedzialam o jej istnieniu, a tak lubie fasolke, Majka tez:)
OdpowiedzUsuńMoże u Was też taką sprzedają :)
Usuńnigdy takiej nie jadłam! fajny kolor!
OdpowiedzUsuńno :)
Usuńfioletowa fasolka? pierwsze słyszę.
OdpowiedzUsuńAle ładnie wygląda ;)
:)
Usuń