Dziś rydz w panierce ;p
Potrzebne składniki:
Sposób wykonania:- Rydza obtaczamy w roztrzepanym jajku, posolonym i popieprzonym.
- Następnie w bułce tartej.
- Smażymy na oleju.
- Solimy, pieprzymy.
- Obracamy kilkakrotnie. Dusimy na wolnym ogniu ok. 15 minut.
Smacznego !
Wygląda zachęcająco :))
OdpowiedzUsuńI tak smakuje ;p
UsuńO chorobka, zjadłoby się:)))
OdpowiedzUsuńOj, zjadło by się, zjadło :)
Usuńuwielbiam takie grzybki!:D
OdpowiedzUsuńJa też :)
UsuńSmakowicie.:D
OdpowiedzUsuń:)
UsuńZostałaś przeze mnie nominowana w konkursie "Liebster Blog". Będzie mi miło, jeżeli zgodzisz się na udział, a jeśli odmówisz - zrozumiem! :)
OdpowiedzUsuńWięcej szczegółów pod tym linkiem: http://sylwuch.blogspot.com/2012/11/liebster-blog.html
Dziękuję pięknie ;)
UsuńO i u Ciebie też pyszności rydzowe:-)
OdpowiedzUsuńTeż, też ;)
Usuńoł ;) widze, że przez Twoją kuchnię przechodzą wszystkie rodzaje grzybków. Nazbierałaś ich tyle w tym sezonie?:)
OdpowiedzUsuńTak się jakos złożyło ;)
Usuńmniam, zjadłabym takiego rydza
OdpowiedzUsuńNie dziwię się ;)
Usuńoj narobiłaś mi ochoty strasznej :P rydzy tak przyrządzonych nie jadłam, ale na kanie i boczniaki to mój ulubiony sposób :)
OdpowiedzUsuńFajnie ;)
UsuńNigdy nie robiłam, moze warto bo smacznie wygląda;)
OdpowiedzUsuńKoniecznie ;)
Usuńmniammmmm!
OdpowiedzUsuńniczym schaboszczak:)
a nawet lepiej;)
Nawet lepiej ;)
Usuń