Dziś na obiad postanowiłam przyrządzić surówkę z kapusty kwaszonej :)
Potrzebne składniki:
Sposób wykonania:
- Kapustę kroimy.
- Dodajemy pokrojony por, zielony koperek, zieloną pietruszkę.
- Dodajemy utarte jabłko i seler.
- Dodajemy utartą marchew.
- Cukrujemy.
- Pieprzymy.
- Całość mieszamy.
Smacznego !
z jabłkiem nigdy nie próbowałam. ciekawe połaczenie
OdpowiedzUsuńŻałuj ;)
Usuńja też nie jadłam kapusty kwaszonej z jabłkiem :)
OdpowiedzUsuńSprobuj ;)
UsuńPodoba mi się ten zestaw warzyw do surówki, muszę wypróbować, tym bardziej, że fotorelacja niezwykle zachęcająca.)
OdpowiedzUsuńDzięki ;)
UsuńDziś na obiad u nas jest podobna surówka!:) Tylko bez selera. Samo zdrowie:)
OdpowiedzUsuńDokładnie ;)
UsuńŁatwo, szybko i przyjemnie, pyszności:)
OdpowiedzUsuńWidzę zmiany na blogu, ślicznie :D
Dziękuję ;)
UsuńMoja ulubiona! Kiszoną kapustę mogę jeść na tony:)
OdpowiedzUsuńJa też ;D
UsuńUwielbiam tę surówkę:))
OdpowiedzUsuńFajnie :)
Usuńależ kolorowo ;) pięknie.
OdpowiedzUsuńDziekuję ;)
Usuńsmakowita, lubię takie ostre wydanie tej suróweczki :)
OdpowiedzUsuńMi też smakuje ;)
UsuńDziś zmywając rano naczynia myślałam o kapuście. Myślę, ze wykonam taką surówkę, tylko brak mi kapusty, wiec podróż do sklepu murowana:)
OdpowiedzUsuńCieszę się ;)
UsuńAle bym wrąbał taką surówkę, uwielbiam kiszoną kapustę :)
OdpowiedzUsuńJa też uwielbiam ;)
Usuń