niedziela, 16 grudnia 2012

Roladki schabowe z boczkiem parzonym, żółtym serem, pieczarkami, ogórkiem kiszonym.

Roladki schabowe, ktoż ich nie zna. Tym razem wariant z żółtym serem, pieczarkami, boczekiem pażonym i ogórkiem kiszonym.



Potrzebne składniki:
  • Schab,
  • żółty ser, 
  • pieczarki, 
  • sól, 
  • pieprz, 
  • olej, 
  • ogórki kiszone, 
  • boczek parzony, 
  • olej , 
  • cebula. 

Sposób wykonania:
  1. Schab rozbijamy.
  2. Układamy z jednej strony kawałki ogórka kiszonego, żółtego sera, cebuli, pieczarek , boczku parzonego.
  3. Zawijamy, przekłuwamy wykałaczką.
  4.  Smażymy na rozgrzanym oleju. 
Smacznego !

18 komentarzy:

  1. Wyglądają obłędnie! Zrobię na pewno.

    OdpowiedzUsuń
  2. No to już mam pomysł na jutrzejszy obiad :)

    OdpowiedzUsuń
  3. pycha:) ja dodatkowo jeszcze piekę aby byly miękkie:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Hmm pyszności takie roladki:)

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam takie swojskie roladki:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ja robiłam tylko z serem :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Jaaa... Zgłodniałam:] wyglądają pysznie

    OdpowiedzUsuń