Roladki schabowe, ktoż ich nie zna. Tym razem wariant z żółtym serem, pieczarkami, boczekiem pażonym i ogórkiem kiszonym.
Potrzebne składniki:
Sposób wykonania:
- Schab rozbijamy.
- Układamy z jednej strony kawałki ogórka kiszonego, żółtego sera, cebuli, pieczarek , boczku parzonego.
- Zawijamy, przekłuwamy wykałaczką.
- Smażymy na rozgrzanym oleju.
Smacznego !
Wyglądają obłędnie! Zrobię na pewno.
OdpowiedzUsuńSuper:)
UsuńNo to już mam pomysł na jutrzejszy obiad :)
OdpowiedzUsuńFajnie;p
Usuńpycha:) ja dodatkowo jeszcze piekę aby byly miękkie:)
OdpowiedzUsuńTeż dobry sposób !
UsuńHmm pyszności takie roladki:)
OdpowiedzUsuńNo:)
Usuńroladki na bogato:D fajne!
OdpowiedzUsuńNo, smaczne ;p
Usuńuwielbiam takie swojskie roladki:)
OdpowiedzUsuńJa też ;)
UsuńJa robiłam tylko z serem :)
OdpowiedzUsuńTe są bardziej na bogato ;)
UsuńJaaa... Zgłodniałam:] wyglądają pysznie
OdpowiedzUsuńDziękuję ;)
UsuńMniaaaam....
OdpowiedzUsuńNo:)
Usuń