Potrzebne składniki:
- makrela wędzona,
- jajka,
- sól,
- pieprz,
- majonez,
- przyprawa Tandari Masala firmy Royal Brand,
- musztarda czosnkowa
Sposób wykonania:
- Wykonujemy podstawową pastę jajeczną - klik.
- Dodajemy przyprawę Tandari Masala firmy Royal Brand.
- Dodajemy musztardę czosnkową.
- Dokładamy rybę.
- Całość mieszamy.
Smacznego!
Robię podobnie, ale nie solę i nie musztarduję :)
OdpowiedzUsuńTeż pycha ;)
UsuńNie jadłam w takiej wersji, ale spróbuję :)
OdpowiedzUsuńWarto ;)
UsuńZnam , ale dawno nie robiłam. A widzę, że warto wrócić do tej pasty:)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam
Koniecznie ;)
UsuńLubię takie kombinacje:))
OdpowiedzUsuńJa też się do nich przekonuję ;)
Usuńmmmm pyszności :-))))) i przypomniałaś mi o jajkach faszerowanych tuńczykiem :D
OdpowiedzUsuńTakich jeszcze nie robiłam, ale mi smaka narobiłaś :)
UsuńFajna pasta, bo kutlotowe niemal połączenie makreli z jajkiem wzbogacilaś o tandari masala i musztardę czosnkową. Sypnę następnym razem do mojej:)
OdpowiedzUsuńCieszę się ;)
UsuńAjjj pamiętam jak u mnie pod postem pisałaś ,ze nigdy nie próbowałaś takich rzeczy ,aż specjalnie teraz sprawdziłam ;)
OdpowiedzUsuńNo dopiero zaczynam eksperymentować, więc wtedy, jak mniemam z pastą jajeczną do czynienia nie miałam ;)
UsuńUwielbiam pastę jajeczną, ale nie wiem czy skusiłabym się na połączenie z makrelą.. Wszystkiego trzeba spróbować, kiedyś sobie taką zrobię i zobaczymy.:D
OdpowiedzUsuńTrzeba, trzeba :) Ja nie sądziłam, że się skuszę na pastę jajeczną, a jednak !
UsuńTakiej jeszcze nie robiłam.
OdpowiedzUsuńA widzisz.
Usuńszybkie i zdrowe smarowanie na kanapeczki:)
OdpowiedzUsuńNo dokładnie ;)
Usuńwolę pastę jajeczną i robyną jednak osobno :)
OdpowiedzUsuńMożna i tak ;)
UsuńJestem otwarta na nowości i to połączenie jest fajne.Sama zrobię ta pastę :-)
OdpowiedzUsuńFajnie, zapraszam więć do udziału w konkursie:)
Usuńuwielbiam takie pasty :)
OdpowiedzUsuńCieszę się ;)
UsuńWidzę, że pasta jajeczna ci posmakowała i szalejesz;) ja uwielbiam i wiem, że taka pasta przyjmie każdy dodatkowy składnik;) ja uwielbiam połączenie z łososiem wędzonym;)
OdpowiedzUsuńNo szaleję ;)
UsuńJest pyszna! Pierwszy raz jadłam ją u chłopaka. Mogłabym tą pastę jeść TONAMI :D
OdpowiedzUsuńFajnie ;)
UsuńSmaczna była:)
OdpowiedzUsuńZgadzam się ;)
Usuń