Sałatki warstwowe mają w sobie też swoj urok, dlatego czasem je robię:)
Potrzebne składniki:
Sposób wykonania:
- Kapustę pekińską tniemy.
- Dodajemy startą marchewkę.
- Na to odsączoną kukurydzę.
- Przykrywamy kapustą pekińską.
- Każdą warstwę smarujemy majonezem.
Smacznego !
prezentuje się smakowicie i szybka w przygotowaniu :)
OdpowiedzUsuńTo najważniejsze ;)
UsuńTo coś dla mnie :)
OdpowiedzUsuńCieszę się ;)
UsuńWygląda smakowicie. Ale ja ostatnio odkryłam pekińską w innym wydaniu, do obiadu - gotowaną dokładnie tak, jak młodą kapustkę. 10 min, gotowa i przepyszna:)
OdpowiedzUsuńO, super. Muszę kiedyś wypróbować ;)
UsuńPycha!
OdpowiedzUsuńZgadzam się:)
Usuńja dodaje jeszcze paprykę czerwoną, zieloną do koloru i smaku. surówka jest pyszna polecam
OdpowiedzUsuńZ papryką też lubię, pycha;)
Usuń