ZAKŁADKI
O mnie i współpraca
Książki
Kuchnia
środa, 20 maja 2020
Kapusta kiszona z cukrem
Ja najbardziej kapustę kiszoną uwielbiam z cukrem, dlatego postanowiłam ją przygotować jako dodatek do obiadu :)
Potrzebne składniki:
cukier,
kapusta kiszona
Sposób przygotowania:
Kapustę kroimy.
Dodajemy cukier.
Mieszamy.
Smacznego !
2 komentarze:
Agnieszka Kaniuk
25 maja 2020 08:25
Ja dodaję jeszcze marchewkę. 😊
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Martyna K.
28 maja 2020 11:18
Super!
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Ja dodaję jeszcze marchewkę. 😊
OdpowiedzUsuńSuper!
OdpowiedzUsuń